OB2: een uniek concept

 

De OB2-formule is een bouwconcept dat zich uitstekend leent voor realisatie van betaalbare en kwalitatief goede woningen bij (her)ontwikkeling van bouwlocaties. Dat begint met een vlotte inschatting van de haalbaarheid van een project. OB2 realiseert uw plannen vervolgens snel en eenvoudig.

Compleet, tegen lage kosten en flexibel.

 

'Een goede en betaalbare woning voor iedereen', 

OB2 maakt het mogelijk. Standaardisatie van proces en elementen garandeert een korte bouwtijd en houdt de kosten laag. De basis van elk type voldoet aan alle moderne eisen. Aanvullen of aanpassen -ook onder eigen architectuur- kan altijd. Doordacht maatwerk dus, met een veelheid aan mogelijkheden.

 

Belofte

De OB2-formule is speciaal ontwikkeld voor realisatie van grotere serieprojecten (vanaf ca.30 eenheden). OB2 sluit niet alleen goed aan op dit belangrijke segment in de woningbouw, maar ook op de missie, visie en belofte van Ouwehand Bouw & Vastgoedrealisatie. We zijn geen producent van huisvesting, maar een dienstverlener die woon- en leefbehoeften faciliteert. Opdrachtgevers zien we als partners. Met respect voor hen en voor hun wensen werken we samen aan een waardevol en betrouwbaar product waarin de eindgebruiker altijd centraal staat.

 

De voordelen van OB2 op een rij:

- Snelle inschatting haalbaarheid

- Maatwerk met veel ruimte voor eigen wensen

- Korte bouwtijd en lage kosten

- Diverse beukmaten mogelijk

- Duurzaam en energiezuinig

- Voldoet aan alle eisen 

 

Meer weten over deze unieke werkwijze? Een telefoontje of mailbericht is voldoende.

Wij geven u graag alle informatie.

 

Geen energie rekening?
Modellen
Ouwehand Bouw
OB2 referenties
(Her) ontwikkelen
Ouwehand Bouw
Ouwehand Bouw
Ouwehand Bouw